Зараз сезон дині і кавуна. Але наїстися на перед не можливо. Тому саме час зайнятися консеврацією. Сьогодні можемо приготувати смачний і ароматний джем із дині.
Продукти:
диня - 1 кілограм
сік яблучний - 200 грам
цукор-пісок - 1кілограм
Спосіб приготування:
Диню, м’яку і переспілу, але ароматну, очищають від шкірки, видаляють насіння із внутрішньою частиною м’якоті, ріжуть на шматочки, укладають в кастрюлю, додають на 1 кг дині склянку яблучного соку, проварюють 10 хв., додають 1 кг цукру й варять за один прийом до готовності при 105°С.
Смачного! Приємного чаювання взимку.
Похожие статьи:
Комментариев нет:
Отправить комментарий