вторник, 8 сентября 2009 г.

Джем з дині

Зараз сезон дині і кавуна. Але наїстися на перед не можливо. Тому саме час зайнятися консеврацією. Сьогодні можемо приготувати смачний і ароматний джем із дині.

Продукти:

диня - 1 кілограм
сік яблучний - 200 грам
цукор-пісок - 1кілограм

Спосіб приготування:

Диню, м’яку і переспілу, але ароматну, очищають від шкірки, видаляють насіння із внутрішньою частиною м’якоті, ріжуть на шматочки, укладають в кастрюлю, додають на 1 кг дині склянку яблучного соку, проварюють 10 хв., додають 1 кг цукру й варять за один прийом до готовності при 105°С.

Смачного! Приємного чаювання взимку.

Похожие статьи:

Комментариев нет: